Film 
Woensdag 15 augustus

Filmplein: Huisvrouwen bestaan niet


Aanvang 21:30 uur

Het Filmplein is ondertussen een begrip in Oisterwijk. De zomervakantie stelt niets meer voor zonder het Filmplein. In 2018 wordt ondertussen voor de 8e keer dit evenementen georganiseerd. De grootste buitenbioscoop van de regio!

De filmavonden zijn gratis toegankelijk en alle films zijn geschikt voor kijkers van 12 jaar of ouder. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de terrassen van de horecagelegenheden op het Lindeplein, onder de luifels of op het ‘midden’ plein. Natuurlijk mag u ok met een eigen stoeltje of dekentje op het plein gaan zitten! Het reserveren van een stoel is niet mogelijk.

De film voor deze avond is: Huisvrouwen bestaan niet

Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in 'de huisvrouw anno nu'; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht. 

Reacties


Andere voorstellingen in het genre: “Film”

Disclaimer   Privacy statement

Copyright © 2018
Theaters Oisterwijk & Moergestel
Powered by BE-Interactive