Algemene informatie

Tiliander/ Den Boogaard Waardebon

Tip: geef de Tiliander/ Den Boogaard Theaterbon cadeau. De waardebon van Theaters Oisterwijk Moergestel is op dezelfde manier te bestellen als voorstellingskaarten en in verschillende waardes te krijgen. U kunt de waardebon per mail naar iemand toesturen met een persoonlijke boodschap. De bon in via de website te besteden bij voorstellingen van theaters Tiliander en Den Boogaard. Op de waardebon staat een code vermeld. Bestel de waardebon hier. 

Besteden van uw digitale waardebon

De code die u heeft ontvangen is te gebruiken op de onderstaande manier:

U gaat naar www.theatersoisterwijkmoergestel.nl . U selecteert het gewenst aantal kaartjes voor een voorstelling uit ons programma. In het afrekenveld voert u uw theaterbon code in (zie rechtsboven op dit blad). De waarde van de bon wordt in de afrekening verwerkt. Bijbetalen kan via I-deal. Voor een eventueel restbedrag ontvangt u een nieuwe waardebon met code. De code die u heeft ontvangen is te gebruiken op de onderstaande manier.

Misbruik hiervan zal het bedrag inactief maken. 

Minder validen

Indien u in verband met een lichamelijke beperking voorkeur heeft voor bepaalde plaats op de tribune neemt u dan contact op met onze afdeling kaartverkoop: 013 2073333. Zij zoeken graag met u naar de meest ideale plaats. Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt.

Ook vindt u in zowel Tiliander als Den Boogaard Invalide toiletten. 

Faciliteiten slechthorenden

Bij Tiliander en Den Boogaard kunt u – zo lang de voorraad strekt - hoorversterkers lenen tegen een borg van €10,00. Het bereik van deze versterkers bestrijkt het hele gebied van de theaterzaal. Vraagt u ernaar bij een van onze gastvrouwen of -heren.

Laatkomers

Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Het niet tijdig aanwezig zijn is geen grond voor restitutie van het entreegeld.

Geen jassen en tassen in de zaal

Op voorschrift van de brandweer mag u geen jassen of tassen meenemen in de zaal. Zowel de Tiliander als Den Boogaard beschikt over een garderobe.

Mobiele telefoons

Controleer voordat u de zaal in gaat of uw mobiele telefoon op trilstand of vliegtuigmodus staat.

Niet fotograferen of filmen

Tijdens een voorstelling mag u niet fotograferen, filmen of andere opnames maken. Niet alleen is fotograferen of filmen storend voor artiesten en publiek, u loopt ook het risico dat u auteursrechten schendt.

Algemene Bezoekersvoorwaarden

Cultuurcentrum Tiliander en Den Boogaard hanteren de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertzaal Directies. Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de Balie.

Folders, nieuwsbrieven en mailings

Tiliander/ Den Boogaard brengt op verschillende manieren haar theateraanbod onder de aandacht. Bij aanvang van het theaterseizoen wordt onze seizoensbrochure huis- aan- huis bezorgd met daarin vermeld de actuele voorstellingen. Middels mailinglijsten worden bezoekers op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes in en om het theater van Tiliander/ Den Boogaard .

Voor informatie en/of aanmelding bel onze Theaterbalie 013-2073333, mail ons receptie@tiliander.com, of kijk op onze website www.tiliander.com of www.denboogaard.com

Duplicaten

Bij verlies of diefstal kunt u duplicaat kaarten verkrijgen aan de theaterbalie in Tiliander en den Boogaard tegen een vergoeding van €1,00 per kaart.

 

 

Disclaimer   Privacy statement

Copyright © 2018
Theaters Oisterwijk & Moergestel
Powered by BE-Interactive