Route en Parkeren

Beide theaters zijn makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer of auto. Beide theaters zijn centraal gelegen in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. 

Tiliander (Oisterwijk)

Met de Auto

Auto/ taxi: Klik voor een routebeschrijving naar Tiliander hier.

Parkeren & Uitrijkaart:

Q-Park
U kunt bij voorkeur parkeren bij Q-park. Tegenover Tiliander (aan de Spoorlaan zijde) treft u het parkeerterrein aan van Q-Park. 
Voor het gebruik van het Q-Park Parkeerterrein is het wel noodzakelijk te beschikken over een voor Q-Park geldig betaalmiddel zoals een Pinpas of Creditcard (Visa, Mastercard of American Express). De procedure voor parkeren bij een Q-Park Parkeerterrein is als volgt:

  • Inrijden: Steek uw betaalkaart in de kaartlezer bij de inrit. Het systeem registreert het tijdstip van inrijden. Neem uw kaart uit de kaartlezer. LET OP: u ontvangt geen parkeerkaart! De slagboom gaat open en u kunt parkeren.
  • Uitrijden: Steek de betaalkaart waarmee u bent ingereden in de kaartle­zer. Het systeem registreert het tijdstip van uitrijden. De gemaakte parkeerkosten worden direct verrekend met de uitrijdkaart. Neem uw betaalkaart en de uitrijdkaart uit de kaartlezer. De slagboom gaat open en u kunt uitrijden.

Parkeergarage Tiliander
Verder kunt u in de garage onder Tiliander parkeren. Deze parkeerplaats is echter niet van Tiliander zelf, maar van Futuo Parking. U dient hiervoor in het bezit te zijn van een pinpas of creditcard. Contant betalen kan hier niet. Bij eventuele problemen binnen deze parkeergarage dient u contact op te nemen via de intercom.

Openbaar Vervoer

Trein: Vanuit Centraal Station Tilburg kunt u de trein richting Weert nemen. Elk uur op 21 en 51 minuten vertrekt de trein naar Oisterwijk.
Vanuit Centraal Station Eindhoven neemt u de stoptrein richting Tilburg Universiteit. De trein vertrekt elk uur op 3 en 33 minuten. Vanuit Station Oisterwijk loopt u links de Spoorlaan af. Tiliander ligt op nog geen 5 minuten lopen.

Bus: U kunt ook met de bus naar Oisterwijk komen. U pakt op het Centraal Station in Tilburg of 's-Hertogenbosch bus nummer 140. U stapt in Oisterwijk uit bij halte Station NS. kijk op 9292.nl voor de actuele vertrektijden. 

Den Boogaard (Moergestel)

Met de Auto

Auto/ taxi: Klik voor een routebeschrijving naar Den Boogaard hier.

Parkeren

Parkeren bij Den Boogaard in Moergestel kan gratis op het Sint Jansplein. Zorg dat u in de vakken parkeert.

Openbaar Vervoer

Bus: Vanuit Tilburg pakt u op het Centraal Station Tilburg de bus 141 richting Best. Elk uur rijd de bus om 6 minuten over het uur. U stapt uit bij halte Raadhuisstraat in Moergestel. U volgt de weg naar het Sint Jansplein. U moet ongeveer 1 minuut lopen.

 

 

Disclaimer   Privacy statement

Copyright © 2018
Theaters Oisterwijk & Moergestel
Powered by BE-Interactive